KRAKÓW – Kulinarne Warsztaty Wielkanocne


Prowadząca: Joanna Mentel
– prowadzi najbardziej apetyczny wśród książkowych i najbardziej oczytany wśród kulinarnych blog Book me a Cookie (www.bookmeacookie.blogspot.com), który w 2011 roku zdobył tytuł Literackiego Bloga Roku. Dziennikarka, studiuje psychologię stosowaną na Uniwersytecie Jagiellońskim. Ma kreatywne podejście do życia, niewyczerpane pokłady energii i głowę pełną pomysłów. Recenzuje książki i pisze felietony literackie. Współpracuje z największymi polskimi wydawnictwami, m.in.: Znakiem, Agorą, Muzą SA oraz Dwiema Siostrami.

Termin: piątek 15 marzec (godzina 17:00) oraz sobota 16 marzec (godziny: 10:00, 12:00, 14:00, 16:00)

Grupy wiekowe/godziny: w soboty na każdych warsztatach  grupy dostosowane są  do wieku dzieci: godz. 10:00 – dzieci 3,5-4,5 lat, godz. 12:00 i 14:00 – dzieci 5-7 lat, godz. 16:00 – dzieci 8 lat i starsze (istnieje możliwość zapisania dziecka do innej grupy wiekowej, w przypadku jeśli godzina warsztatów nie odpowiada rodzicom).

Czas trwania: ok.  1 godziny

Miejsce: kawiarnia Sweet Surrender na krakowskim Podgórzu, ul. Zabłocie 25. Przed kawiarnią parking dla klientów.

Kontakt:  Ze względu na dużą ilość chętnych, liczba miejsc ograniczona. Zapisów można dokonywać bezpośrednio u prowadzącej warsztaty Asi Mentel – tel.791 487 666 lub mail: .

Koszt: 30 zł od dziecka. Istnieje możliwość wykupienia tańszego karnetu na warsztaty, obejmującego 3 zajęcia. Karnet w cenie 75 zł.